O nama

*NAŠA PRIČA

DN-METAL je mlada porodična firma osnovana 2019.godine u Laktašima. 2022.godine selimo se u veći proizvodni prostor u opštini Čelinac.

Iako je kompanija relativno mlada, osnivači kompanije se ponose sa dugogodišnjim iskustvom u modelovanju i proizvodnji metalnih proizvoda različitih namjena.

Osnovna djelatnost firme je proizvodnja različiti metalnih proizvoda od koje su osnovne: ograde  za komercijalnu i industrijsku upotrebu, gazišta i stepenista, namještaj i dekoracije.  DN-METAL nudi idejna rešenja, 3D modelovanje, izradu i obradu tehničke dokumentacije, te proizvodnju gotovih proizvoda – koncept od ideje do realizacije.

MISIJA

Naša misija je proizvoditi i kontinuirano razvijati kvalitetne proizvode  i  rješenje, po konkurentnim cijenama. Uvijek ćemo nastojati da našim klijentima pružimo usluge sa najvećim integritetom.

Naš cilj je osigurati našu misiju stalnim poboljšanjima, rastom i razvojem poslovanja, edukacijom zaposlenih uz održavanje profitabilnosti u korist naših kupaca, zaposlenih i saradnika.

Svi zaposleni će zajedno raditi kako bi osigurali da naša misija i ciljevi budu ispunjeni.

VRIJEDNOSTI

Poštujemo

Cijenimo ljude, poslovne partnere i saradnike, te im iskazujemo poštovanje time što ih smatramo dragocjenima i važnima.

Odgovorni smo

Odgovorno pristupamo poslu, poštujemo rokove i osiguravamo kvalitet naših proizvoda i usluga.

Gledamo u buducnost

Uvijek nastojimo postići efikasnije metode rada.

VIZIJA

DN- METAL nastoji da pruži rješenja i vrhunski kvalitet u području izrade čeličnih/metalnih proizvoda. Nastojimo da za svakog klijenta na regionalnoj i internacionalnoj bazi postanemo nezamjenjiv  poslovni partner, kroz konstantno ulaganje u tehnologiju i obučavanje zaposlenih.

*LOKACIJA

*ZAPOSLENJE

Konstantno smo u potrazi za kvalitetnim kadrovima različitih profila.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti slanjem biografije na e-mail: dnmetal.office@gmail.com

Postanite i Vi dio naše priče!

Translate »